Žákyně z Přímky opět pomáhaly v ZŠ JUDr. Mareše Znojmo

Markéta Řeřuchová Kuchař-číšník, Školní rok 2023-2024

U čokoládové fontánky bylo v ZŠ na ulici Klášterní Znojmo stále plno! S organizací oslav Dne dětí pomáhala 30. května 2024 děvčata ze střední školy na Přímětické ulici studující obor Kuchař-číšník. Další forma spolupráce mezi těmito školami dostala zelenou…

„Pomáhat při akcích je pro nás již samozřejmostí, naposledy to byla Muzejní noc. Dnes jsou naší cílovou skupinou děti. A náš úkol? Mít připravené ovoce, aby si je žáci při odchodu ze školní jídelny mohli namáčet v čokoládové fontánce. A pomáhat těm nejmenším,“ sdělila Sandra Nováková.

Návazný e-mail svědčil o zdaru akce. Udělal radost nejen realizátorům, ale i pedagogům a vedení SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o. kteří čtveřici studující obor Kuchař-číšník do terénu vyslali: …pomoc s organizací skvěle zajistily studentky ze SOU a SOŠ na Přímětické ulici ve Znojmě, za což jim patří velké díky. Už nyní se těšíme na příští rok. Hřebíčková Petra a Fukalová Alena.

Slova díků jsou určena Nikole Fialové, Natálii Hanzalové, Sandře Novákové a Tereze Zeleňákové, žákyním studujícím obor Kuchař-číšník.

Mgr. Ludmila Karpíšková

E-mail od Petry Hřebíčkové a Aleny Foukalové:

Čokoládová fontána 

Dne 30. května 2024 byla pro děti naší školy připravena čokoládová fontána ve školní jídelně. Žáci mohli ochutnat ovoce namočené v čokoládě. Oslavili jsme tímto způsobem Den dětí. 

Pomoc s organizací zajistily studentky ze SOU a SOŠ Přímětická ve Znojmě, za což jim patří velké díky. 

Už nyní se těšíme na příští rok. 

Hřebíčková Petra a Fukalová Alena