Den dětí v základní škole pomáhali zajistit žáci z Přímky

Markéta Řeřuchová Aktuality, Školní rok 2022-2023

Stačil jeden e-mail a další forma spolupráce mezi ZŠ JUDr. Mareše Znojmo a SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o. byla na stole. U čokoládové fontánky zněla čeština i ukrajinština…

Chtěla jsem Vás poprosit, zda by bylo možné zajistit od vás ze školy na 1. června cca 5-6 studentů k obsluze čokoládových fontán?  Naše myšlenka je, že děti naší školy budou slavit Den dětí a po obědě by si v naší školní jídelně každé namočilo porci nakrájeného ovoce do fontány a odcházelo by z oběda pryč. U menších dětí bych právě ocenila pomoc vašich studentů…

Návazný e-mail udělal radost nejen realizátorům, ale i pedagogům a vedení střední školy na Přímětické ulici, kteří šestici studující obor Kuchař-číšník do terénu vyslali.

Dobrý den, moc si vážíme spolupráce s vámi. Studenti vaší školy byli úžasní, vstřícní, pomohli se vším, co bylo potřeba. Nakrájet ovoce, obsluhovat fontánu, dopomoct dětem s máčením ovoce ve fontáně. Závěrečný úklid nebyl žádný problém. Moc žáky chválím. Čokoládovou fontánu mohly ochutnat všechny děti a měla velký úspěch. Všem se akce líbila a patřičně jsme oslavili Den dětí v ZŠ JUDr. Josefa Mareše a MŠ ve spolupráci s vaší školou. Studenti se ptali, zda mohou přijít i příští rok?? 🙂 Za vše díky.

Mgr. Petra Hřebíčková, pedagožka ZŠ JUDr. Mareše Znojmo

Slova díků si zasloužili Anna Artiushenko, KČ1.A, Yulianna Dudynska, KČ1.A, Tadeáš Klučka, KČ2.A, Valentina Pospíchalová, KČ2.A, Adéla Müllerová, KČ1.B, Marie Lejsková, KČ2.A.

Mgr. Ludmila Karpíšková